Cloots Ruitersport Logo

Lekkere cocktail & Ijsjes

Friday, April 26, 2019
Bij een "super" opendeur horen ook lekkere drankjes en ijsjes! Wij maken voor u een "super"lekkere coctail om even te relaxen na je aankopen! Of heb je liever een lekker ijsje om te verkoelen? Kom naar onze opendeur en geniet van ..
>> Lees verder  >

Mega outlet tent

Saturday, April 20, 2019
Ook deze keer hebben we weer een opruiming gedaan in onze winkel. Al deze artikels zetten we aan echte bodemprijzen in onze mega outlet tent. Wees er snel bij, zo heb je de beste keuze! ..
>> Lees verder  >

GRATIS Complete check-up

Thursday, April 18, 2019
Overweeg je om een nieuw zadel te kopen? Kom dan zeker ook eens bij ons langs: we hebben verschillende topmerken in huis die onze zadelpasser Nico graag bij jou komt passen. Je mag deze zadels dan ook uitgebreid proberen. Bovendien krijg ..
>> Lees verder  >

Gratis vliegenfranje

Wednesday, April 17, 2019
Met het mooie weer in aantocht, zijn de vervelende insecten ook terug van de partij! Om je paard te beschermen, hebben we verschillende vliegendekens en op stock. Bovendien krijg je bij aankoop van een vliegendeken gratis* een vliege ..
>> Lees verder  >

10% korting op alles

Tuesday, April 16, 2019
Tijdens het opendeur weekend geven we 10% korting op alles*! (*Uitgezonderd voeding,supplementen,snoepjes,weidemateriaal) Profiteer ervan om jou en je paard in een nieuwe zomeroutfit te steken! ..
>> Lees verder  >

Win een bitfitsessie

Monday, April 15, 2019
Ook deze keer hebben we tijdens onze opendeur een super "win"-actie! We verloten namelijk een GRATIS bitfitsessie onder onze klanten. Steek je kassaticket in de urne na aankoop en wie weet win* je! (*enkel geldig bij een aankoop  ..
>> Lees verder  >

Korting op wedstrijdkledij

Sunday, April 14, 2019
Is je wedstrijdkledij aan vervanging toe of sta je gewoon graag in het nieuw? Kom dan zeker naar onze opendeurdagen, want we geven superkortingen*! Zo kan je het wedstrijdseizoen prachtig inzetten! (*voorwaarden in de winkel) ..
>> Lees verder  >

5% korting op weidemateriaal

Saturday, April 13, 2019
Is jouw weide al zomerproof? Tijdens onze opendeur krijg je 5% korting op het Gallagher weidemateriaal. Zo maak je je weide helemaal veilig voor je paard. Bovendien leveren wij gratis je weidepalen bij aankoop van een volledig pa ..
>> Lees verder  >

30% Korting op selectie ESKADRON

Friday, April 12, 2019
Altijd al een ESDADRON setje willen kopen? Sla dan nu je slag! 30% op de aangeduide artikels! Wees er snel bij en tik de mooiste spullen op de kop aan een spotprijs! ..
>> Lees verder  >

lente opendeur 2019

Wednesday, April 10, 2019
Zet volgende data al maar in jullie agenda! Onze lente opendeur zal opnieuw een knaller zijn met superveel acties. Blijf op de hoogte via fb en instagram! We hopen jullie te mogen verwelkomen! ..
>> Lees verder  >

© 2013 Cloots Ruitersport bvba I Alle rechten voorbehouden I Contacteer ons I Cloots Ruitersport Projects