Cloots Ruitersport Logo

Hittestress bij paarden

Wednesday, June 16, 2021
Met deze temperaturen kunnen paarden last krijgen van hittestress. Maak het ook in de warmte aangenaam voor je paard met deze 6 tips.Wanneer de temperatuur boven de 25 graden komt, kunnen ze het te warm krijgen. 1. Een  ..
>> Lees verder  >

Fin d'Examen

Wednesday, June 16, 2021
Het is weer die tijd van het jaar.... EXAMENS..⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Om jullie te motiveren tijdens deze zware, lastige periode, beloven we jullie opnieuw een mooie korting van 30/06/21 tot 03/07/21!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kom met je rapport naar de winkel e ..
>> Lees verder  >

Actie Wedstrijdkledij

Monday, June 07, 2021
Eindelijk... We mogen bijna terug op wedstrijd! De paarden kijken er even hard naar uit dan wij. Wil jij ook graag zo'n hooizak met leuke quote? Enkel bij ons @clootsruitersport vind je deze unieke hooizakken voor 19€.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Maar. ..
>> Lees verder  >

Kentucky Horseware

Monday, June 07, 2021
Kentucky Horseware! Gebruikt alleen materialen zonder dierlijke ingrediënten, zoals kunstleer, artificiële schapen- en konijnenvacht. Laat je verleiden door de prachtige collectie! https://bit.ly/2W4toZ0 (https://l.facebook.com/l ..
>> Lees verder  >

Trust bitten

Monday, June 07, 2021
De TRUST bitten zijn verkrijgbaar in 3 materialen, 20 mondstukken en 31 bakstukken. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk zodat er voor ieder paard een passend bit te vinden is. Webshop: https://bit.ly/3uCwgLR (https://l.facebook.co ..
>> Lees verder  >

Cavalleria Toscana New Arrivals

Monday, June 07, 2021
Stijl, schoonheid en passie voor paard en ruiter. Weer overduidelijk aanwezig in de nieuwe collecties van #cavalleriatoscana (https://www.facebook.com/hashtag/cavalleriatoscana?__eep__=6&__cft__[0]=AZW5I_XNeS3bf-yXqXF_u4VO65ky722RDcp5aLl ..
>> Lees verder  >

Hit-Air

Saturday, June 05, 2021
HIT-AIR De airbagvest bestaat uit een bodywarmer gevuld met opblaasbare luchtkussens, een CO2-gaspatroon (niet giftig, niet ontvlambaar) en een spiraalsnoer. Bij een val wordt het spiraalsnoer losgetrokken van je airbagvest ..
>> Lees verder  >

© 2013 Cloots Ruitersport bvba I Alle rechten voorbehouden I Contacteer ons I Cloots Ruitersport Projects