Uitrusting Ruiter

NIEUW!

Een ruiter is maar zo goed als zijn beste paard: een uitdrukking die vaak in de mond genomen wordt in de ruiterwereld. Een waarheid als een koe, maar uiteraard heeft een ruiter die een goede uitrusting heeft, meer kans op slagen. En hier komen wij u tegemoet.

 

Of het nu om rijlaarzen gaat of om de gepaste rijbroek met bijpassende kousen. De juiste sporen en de toegelaten zweep, wij zorgen ervoor dat u binnen uw budget en ambities, het gepaste materiaal vindt. Ook sportondergoed, zonnebrillen en regenkledij behoren tot ons standaard assortiment.

 

Wie op wedstrijd gaat, heeft ook hiervoor een specifieke uitrusting nodig. Wij kleden u van kop tot teen met de hipste en meest technische merken. We zorgen ervoor dat u zich op wedstrijd alleen nog zorgen moet maken over uw prestatie…

 

We zijn mee met de laatste trends en de nieuwste evoluties en hebben alle topmerken in huis, maar waken er bovendien over dat we nog steeds de kwaliteit en de technische kenmerken laten primeren. Daarvoor zijn we immers de speciaalzaak.

 

Het is onmogelijk een volledige opsomming te geven van ons assortiment, daarvoor is het veel te uitgebreid. Maar indien u iets zoekt, vraag het dan even. De kans is groot dat wij het u kunnen aanbieden.

 

Samshield-logo
Equiline Logo Freejump Logo Lamicell Logo Stübben Logo BR Logo QHP Logo Harry's Horse Logo Kentucky Logo Pikeur Logo Cavallo Logo Wigens Logo Equi Linn Logo Ariat Logo GPA Logo DeNIro BootCo Logo Dyon Logo FILA Logo Uvex Logo Eurostar Logo Roeckl Logo Petrie Logo Fleck Logo

Belangrijkste merken

Samshield-logo Kingsland Logo HV Polo Logo
Cloots Ruitersport Hoefijzer

Uitrusting Paard

Uitrusting Ruiter

Veiligheid

Lifestyle & Fashion

Verzorging

Voeders, Strooisels & Supplementen

Stal, Weide & Trainingfaciliteiten

Cloots Ruitersport Banner

© 2013 Cloots Ruitersport bvba I Alle rechten voorbehouden I Contacteer ons I Cloots Ruitersport Projects