props.instance.title_nl_NL

Uitrusting paard

De uitrusting voor het paard is een zeer belangrijk aspect van paardrijden. Alles begint bij goed materiaal. Zonder vleugels kan men immers niet vliegen.

Wat paardenzadels betreft, kunnen we zeggen dat we niet alleen de juiste merken in huis hebben (en dat binnen ieders budget), maar ook de kennis om voor u en uw paard het gepaste zadel te vinden. We bieden u testzadels aan en met onze eigen zadelmakers garanderen we u een snelle service, met respect voor de ambacht en vooral, voor het paard.

Ook hoofdstellen en ander lederen toebehoren maken een belangrijk deel van ons gamma uit en herstellen we, indien nodig, in eigen atelier.

Maar soms is een goed zadel en hoofdstel niet genoeg… Hulpteugels, het juiste bit, longeerartikelen en zoveel meer. Het zijn allemaal toebehoren die u kunnen helpen het gewenste resultaat te bereiken. We luisteren graag naar uw vragen en problemen en zoeken samen met u naar de meest paardvriendelijke oplossing.

Zadeldekken, dekens, beenbescherming,… hier volgen we de nieuwste trends, materialen en evoluties op voet. Wilt u echter een trendsetter zijn, dan kan dit ook: u kan zelf gepersonaliseerd materiaal samenstellen.
 

Het is onmogelijk een volledige opsomming te geven van ons assortiment paardenspullen, daarvoor is het veel te uitgebreid. Maar indien u iets zoekt, vraag het dan even. De kans is zeer groot dat wij het u kunnen aanbieden.

clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport

Belangrijkste merken