props.instance.title_nl_NL

Verzorging

Net zoals alle dieren, vragen ook paarden een intensieve verzorging om hen op alle vlakken gezond te houden. Hun manen moeten bijvoorbeeld getrokken worden, hun hoeven uitgekuist en ingevet. Om dit correct te kunnen doen, heeft men specifiek materiaal nodig.

Wij hebben dit materiaal in huis. Spullen die nodig zijn voor de gewone dagelijkse verzorging, maar ook meer gespecialiseerd materiaal voor paarden die een klein of groot probleem hebben. Wij staan klaar in de winkel om u te helpen de juiste verzorgingsmaterialen te vinden voor uw paard.

We hebben een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor manen, vacht en hoeven, maar ook accessoires gericht op wedstrijden, zoals manenstrikken en glitterspray, vlekkenproducten of middeltjes om het vlechten te vergemakkelijken.

Dit voor zowel de beginnende ruiter die een verzorgpony heeft tot de professional die de verzorging van zijn paarden overlaat aan zijn grooms.

We volgen hierin de laatste trends, maar verliezen het nut en de kwaliteit niet uit het oog.

Het is onmogelijk om een volledige opsomming te geven van ons assortiment, daarvoor is het veel te uitgebreid. Maar indien u iets zoekt, vraag het dan even. De kans is zeer groot dat wij het u kunnen aanbieden.

clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport

Belangrijkste merken