props.instance.title_nl_NL

Voeders, strooisels & suppl.

De tijd dat paarden gewoon buiten stonden, ligt definitief achter ons. Vaak staan paarden tegenwoordig slechts een paar uren per dag op de wei en dus worden de stallingen van de paarden steeds belangrijker.

In stallen horen strooisels (of stalmatten). Wij bieden verschillende soorten strooisels aan omdat niet elk paard hetzelfde is of hetzelfde nodig heeft. In ons assortiment van gewone houtkrullen tot stropellets, vlas en clean-box vindt u zeker wat u zoekt.  (Jopack, Cleanbox en ADM products)

Paarden zijn zeer gevoelige dieren als het op de juiste voeding aankomt. Daarom bieden wij ook een zeer ruim assortiment aan van paardenvoeders, zowel ruwvoeders als krachtvoeders. Of het nu voor een oud paard op rust is, een dartel veulen in volle groei of een toppaard dat wekelijks op wedstrijd gaat, we kunnen u altijd de beste keuze aanbieden. (d'Hooghe, Cavalor, Pavo, Equifyt, Jowadel en Hartog)

Maar soms is een goede stal en voldoende, juiste voeding nog niet genoeg. Een paard kan, net zoals mensen, een vitamine- of mineralentekort hebben. Net niet snel genoeg recupereren of net te hevig staan op wedstrijd. Last hebben van het stof in de stal of een huidprobleem hebben.

Wij bieden hiervoor verschillende voedingssupplementen aan die u paard helpen bij de algemene ondersteuning of het leveren van topprestaties. (Cavalor, Pavo, Equistro, Docaho, Equifyt en Sectolin)

Het is onmogelijk om een volledige opsomming te geven van ons assortiment, daarvoor is het veel te uitgebreid. Maar indien u iets zoekt, vraag het dan even. De kans is zeer groot dat wij het u kunnen aanbieden.

Kom gerust langs in de winkel voor vrijblijvend advies. Hieronder vindt u alvast de links naar een aantal van onze verschillende partners:

clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport
clootsruitersport

Onze partners